I ett Oslo.

Dag 3 i mission JOBB. Jag och syrran var på en intervju för bemanningsföretaget Adecco, det gick bra, men det kändes inte bra, för det enda jag hörde var "ni måste vara lojala, vi kan ringa när som helst, vi äger er, ni kommer att vara våra små bitchar, like it or not". Har hittills sökt 8 jobb, inga napp ännu, men vi väntar, och hoppas.

Vad gäller vårt rum så tog vi en till sväng till Ikea idag så nu har vi äntligen packat upp våra resväskor, ser mkt bättre ut nu, hemtrevligt och mysigt. I like it.

När det kommer till roommates så har vi inte stött på dem så mkt, det bor 3 killar här, en av dem är väldigt trevlig, de två andra har inte sagt mkt mer än hej. Sen har det berättats för oss att det bor en tjej i lägenheten, men henne har vi inte sett röken av på 5 dagar, så vi börjar misstänka att det bara är en myt. Föresten ser vi inte mkt av gossarna heller, så det är rätt nice, och vår landlord sa att ingen lagar mat i köket, något som stämmer, och något vi gillar, queens of the kitchen, that's us. Idag blev det lins- och tomatsoppa till middag, systern var kock, och jag åt maten :)

Jakten på jobb fortsätter, i väntan tittar vi på avsnitt av How I met your mother, väldigt beroende framkallande. Och fint.


FÖRE


EFTER

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback