My dogs are boopilicious.

Nu är väskan packad och om ca ett dygn rullar jag in på ösd tågstation, känns väldigt fint och bra, är redo för semester.

Konstigt känns det dock att packa väskan och kunna stänga den utan att samtidigt sitta på den. Senaste 6 gångerna jag packade en väska har det varit ett helt liv som tryckts ner i packningen. Och nu är det en lättsam semester på två och en halv vecka. Skumt.
True love.

Att yra eller inte yra, det är frågan.

Yra eller inte? Inte eller yra?

FÖR-lista
Jag vill
-
EMOT-lista
Varje steg jag tar gör ont.
-
Ja. Jag har beslutsångest. Å ena sidan så är det ju storsjöyran, och många av mina små hattifnattar har jag inte sett på länge, och jag vill ut och yra, ha roligt och ooooa hela natten. Men. Min fula häl gör fortfarande ont. Inga kryckor längre, de lämnade jag tillbaka idag, men att gå hem från jobbet sen kändes inte riktigt helt okej, så nu vet jag inte. Yra eller inte, inte eller yra?
Vilka dagar ska folk gå föresten?

Kommer hem om 3 dagar. (iiiiiiiiiiiiiiiiih)

Seg och långsam söndag. Vaknade klockan nio och kunde inte somna om, så på gott och ont blev den här dagen 2-3 timmar längre än vad den annars borde ha varit. Och nu är klockan inte ens sju och jag har gjort allt jag kan komma på att göra. Dvs; svarat på mail, läst bloggar, facebookat, sett på How I met your Mother, läst i min nya fina bok som jag efter bara ett par sidor verkligen tycker om, ätit, och sen börjat om och gjort allting igen. Börjar bli väldigt uttråkad och rastlös, hade det inte varit för foten så hade jag stuckit ut på en springtur eller promenad. Nu spöregnar det dessutom och det har gjort det större delen av dan. Ikväll blir det söndagsfilm på tv3 och så ska göra en "löpa och köpa" och fixa lite godis.

Vi är ju här för att spara pengar, men fan, känns som att hälften av min lön går till godis, och affären är för nära och min självdiciplin är alldeles för svag för att kunna göra något åt det.

Den här låten gör mig glad.


Repeat, repeat, repeat, repeat. Det här är bra grejer.

We do like our weekends.

Det är inte riktigt bra att ha mobilt bredband, för gobitarna i livet försvinner, spotify är segare än en full apa och man kan inte ladda ner, inte okej :/ Nu har dessutom bilderna på varje sida börjat ta tusen år på sig att ladda upp, något som försvårar min hobby att glo på andras tatueringar.
-
Ikväll känner jag mig lite grann som tjejen som inte blivit bjuden till kalaset, fast det är ju jag själv som har valt att dissa. Det är utgång på gång och jag pallar inte att vara nykter en till utekväll, och jag vågar inte dricka för då vet jag att jag kommer att fucka upp foten och vakna på ruta noll igen imorgon, och nu när jag är så nära till läkt fot tänker jag inte riskera yran för en utekväll i Oslo. Därför ska jag vara duktig och helt enkelt stanna hemma. Men det gör inte så mycket, det är faktiskt min första kväll sen i början av april som jag får vara i fred med mig själv, och det ska bli jätteskönt, har saknat mitt eget sällskap. Ska mysa, äta popcorn och ha hela lägenheten för mig själv.
-
Ipod i gräset och en finne under näsan. Sommar, sommar, sommar.

Drömde att jag åkte bergodalbana.

Vet inte om det är för att jag varit Halta Lotta i 2 veckor nu som gjort mig så rastlös, men jag blir tokig på att sitta still hela dagarna. Är uttråkad och vid halv två vill jag inget annat än att bara springa iväg. Igår var teamleadern schysst och gick med på att om vi hade tillräckligt många salg klockan tre så skulle vi få sluta tidigare och spela minigolf. Och vi klarade det så vi spelade minigolf....
-
Grejen med minigolf är att i min familj så skulle det lika gärna kunnat vara en scen ur Sunnes Sommar. Alla bråkar, alla är arga, folk skjuter ur banorna med flit för att de är sura över att det går dåligt, pappa ska vara proffs och visa alla hur det ska gå till och rätta till andras fel. Mamma går omkring och plockar bort barr från banorna. Och alla skriker och bråkar och sen är det över. Och nästa gång när det är dags så har man glömt bort hur jävla fruktansvärt det är och sen är vevan igång igen.
En annan grej med minigolf är att det är alldeles för många banor, jag känner mig rätt nöjd vid 5 och tycker att det är ganska jobbigt att höra att det är 13 banor till. Och ja, jag kom sist igår.
-
Nu är det helg igen och jag hade inte kunnat njuta mer. Solen skiner ute och jag vaknade pigg och glad. Idag blir det en tur ner på stan för att köpa present till mams som har fyllt år, och kanske en present till mig själv, bara för att fira det är helg liksom.

För att jag insåg att jag inte har något intressantare att skriva om.

Idag när jag satt mitt i samtal med en kund så satte brandlarmet igång.
- Ehm....nu tjuter brandlarmet så jag måste gå nu, hejdå!
Sen fick jag krycka mig ner för 8 våningars trappor. Och sen, några timmar senare när larmet satte igång igen fick jag upprepa proceduren, då var det inte lika roande.


Cheap Monday.

6 arbetsdagar kvar till semestern nu, sweet!

Och trots måndagströtthet gick det väldigt bra på jobbet, lyckades skicka iväg 3 st dyra värstingboxar och det kommer att klirra ganska nice när lönen kommer. Jag gillar faktiskt mitt jobb, jag tycker om att vara telefonförsäljare. Förra projektet var ett rent helvete och tillslut kändes det nästan förnedrande att sitta vid datorn och ringa och ringa och ringa och aldrig någonsin få ett ja. Men nu är det mycket lättare och jag kan faktiskt känna hur mkt jag har utvecklats och hur mkt bättre jag har blivit. Jag har blivit mycket säkrare och tryggare och det märks verkligen på mina säljresultat och känns riktigt kul.


Hurt.

Det är synd om mig för jag har ont i foten. Och min kusin har sagt till mig att efter en liknande skada så kände han av det i ett år. Det känns inte riktigt okej.

Av någon anledning vaknade jag vid nio både igår och idag, hrm, här har man chansen att sova hela dagen och så sviker kroppen genom att vakna, jävla otacksamt. Men det har varit en rolig och mysig helg. Sol och chill och lite party party, för mig blev det vit kväll pga foten, men ändå.

Något som inte var lika mysigt var städningen jag nyss gjorde. Vi har stora problem med att få mr Svin att göra sina plikter och därför har lägenheten gått ostädad länge, och idag var det min städdag så jag fick ta hand om det han inte har städat. Seriöst, vi har sagt åt snubben 4 gånger att städa, han är dum i huvudet och vi hatar honom. Men idag kommer hyresvärden förbi och då ska vi skvallra så det bara smäller om det.


Fan vad varmt det är, svettas ihjäl, och det blir inte direkt bättre av att ha en varm laptop i knät.

Jag har ont i foten. :/ 

Lördagsmys.

*Först och främst så är jag jävligt less på att vara halta Lotta! Kan fortfarande inte gå som en normal människa och snart kommer jag att ha blåsor på händerna. Nu har hälen 11 dagar på sig att läka, annars jävlar. Jag vägrar att ha ont i foten på yran och jag vägrar att ha ont när jag åker till Spanien med familjen. Inte okej. Enligt mamma hade kusinen samma skada och det tog ca 2 veckor för hans att läka. Har även googlat runt lite och det verkar vara samma sak för andra. Flera veckor alltså. Jag har inga problem att ha lite värk, men jag vill gärna kunna transportera mig själv utan kryckor och utan att se ut som ett mongo.
-
Igår blev det lönepils med väldigt dålig uppslutning, företaget har ju minst 50 anställda men knappt 10 dök upp. Provade även att vara nykter en utekväll (foten you know), ny upplevelse.
-
Idag vaknade vi tidigt och åt en god lördagsfrukost (vaniljyoghurt och müsli) och såg på halva Jane Eyre (Andra halvan kommer ikväll). En sväng på stan (kryckorna med, suck) ett brunt skärp 70% rabatt och en ögonbrynspenna.
En gammal islatte med vita bitar i. (Den drack jag inte upp) och en Bounty till efterrätt (Nya besattheten)
* Nu ska jag se på Hell's kitchen, Gordon Ramsey är min idol.

En platspåse vid fotänden som prasslar.

Hrm. Dålig säljdag på jobbet idag, och det berodde banne mig inte på mig, bara en massa telefonsvarare och folk som var på semester, blä. Foten blir inte bättre, jag är LESS på att halta. Gör inte superont längre men grejen är ju att fettet i hälkudden är borta så varje gång jag sätter ner foten så gör det ont. Har dissat kryckorna bara för att det känns så onödigt och störande, det gör ju inte jätteont att trampa ner foten. Men efter tillsägelse från paps så ska jag börja ha dem imorgon, ska även gå till jobbet imorn, vill inte spendera mer pengar på spårvagn när det tar en kvar att gå till jobbet.

Tydligen så har jag dessutom fått brev från Swedbank. De skrev att de misstänker att någon stulit mitt bankkort och att de spärrat det och ska skicka nytt. Kollade mitt konto och nej, det är bara mina egna uttag och köp som finns där. Är antagligen för att jag gjort 3 stora uttag på bankomat för att betala hyran, men ändå, skumt att banken har sån järnkoll.

Imorgon får jag lön, jag mår bra nu.

Lie, damn it, did I teach you nothing?

Idag blev det walk of shame på jobbet, det går liksom inte att säga "Jag har hoppat ut genom ett fönster" utan att känna att en del av värdigheten smälter bort. Men det känns faktiskt mkt bättre i hälen nu, imorse kunde jag lägga lite tyngd på foten utan att det gjorde alldeles för ont, så jag bestämde mig för att dissa kryckorna. (Vilket både känns bra och dåligt, bra för att jag inte har lika ont längre, dåligt för att det innebär att jag antagligen gick till hälsocentralen i onödan.) Mams ringde till försäkringsbolaget idag, men eftersom vi tydligen inte är försäkrade över huvudtaget för att vi har varit utomlands för länge tror jag inte att det finns skuggan av en chans att slippa paya.
-
Lite roligt är det när ens mor, som borde lära en om rätt och fel, säger åt en att man borde ha ljugit och sagt att man ramlade i trappan på jobbet. "Ibland måste man måste vara smart om man vill tjäna pengar". Citat från min ömma moder. En annan rolig sak är att eftersom jag inte kan gå så bra så köpte jag ett spårvagnskort, men jag glömde att be om kvitto. Gick tillbaka dit idag och frågade om det går att få ett i efterskott. "Du kan ta det här", och så fick jag någon annans kvitto, bara för att det råkade lika där och skräpa. Skumt.

If you jump, I jump.

Man kan väl egentligen säga att jag har failat ganska rejält. Sitter här i sängen med vänstra foten liggande på min resväska och bredvid sängen står ett par kryckor. Och jag önskar att jag haden en frän krigshistoria att komma med. Typ att jag åkte skateboard ner från Holmenkollen, eller att jag åkte vattenskidor nere i hamnen. Men nej, inte ens det har jag att trösta mig med. Anledningen till att min häl är helt pajad, att jag tidigare idag föll ner i en hög på golvet och såg stjärnor flimra på näthinnan, att jag spenderade över en timme på legevakten (hälsocentral på norsk), att jag har en räkning på 700 spänn och att jag nu är ägare till tidigare nämna kryckor, anledningen till det är att jag själmant och frivilligt hoppade ner från ett fönster. Japp. Så glamoröst var det. Jag hoppade ner från ett fönster, landade 1 och en halv meter senare och fick stryk av asfalten när jag landade. 

Känns ju lite onödigt och dumt. Plus att jag var tvungen att köpa spårvagnskort för 200 spänn, tror nämligen inte att jag pallar att hoppa en kilometer på kryckor. 

Ja ja, shit happens, och som tur är så kommer inte jobbet att påverkas, annat hade det ju varit om jag var servitris eller butiksbiträde eller nåt, så det hade ju kunnat vara värre. 

Ikväll blir det VM final, spännande.  


lever för sovmorgonen

Sömn må vara den bästa uppfinningen som någonsin gjorts. Jag diggar't skarpt. Klev upp halv tolv idag och har precis tagit mig upp ur sängen efter att ha segat framför datorn.

Kommer hem om 18 dagar, lagom till yran med andra ord, längtar, längtar och längtar!

En sväng på stan nu.


tankar från en blå blazer.

19 salg idag, personbästa, hell yeah! Vet inte riktigt vad det var som gjorde att det gick så bra, fick in 4 salg på en och en halv timme och förstår inte alls hur det kan komma sig för jag var pissigt trött och var alldeles skrovlig i rösten av morgontrötthet. I alla fall så gick resten av dagen lika bra och jag svävade på moln hela dagen. Svävade lite för högt dock för när jag skulle gå på toa så smällde jag upp dörren alldeles för hårt, så att jag fick dörren rakt i pannan. Inte helt misslyckat, men med 19 salg i näven blir man inte ens upprörd över en bula.
-
Föresten så är fördelen med att vara sambo med syster att man har två garderober. Nackdelen är att hon också har det. Och den ännu nackigare delen är att hon börjar jobba en timme innan mig, så när jag kliver upp så är alla de snyggaste kläderna redan ute och vandrar...

Jag gillar inte att springa, it SUCKS.

Blev rätt lagomt pissed off kl 2 i natt när jag väcktes av att Svinstian kom hem. Efter 2-3 veckors frånvaro är han alltså tillbaka. Och det med buller och bång. Jag har irriterande svårt för att somna i det här rummet eftersom det är så varmt och jag ligger och svettas och klibbar halva natten innan jag tillslut somnar. Därför blev jag riktigt förbannad när han började smälla i dörrar och vara allmänt högljudd när han kom hem. Till saken hör också att han inte var hemma på sin städhelg och inte hade bytt bort den med någon, och ingen ville ju göra jobbet åt honom så lägenheten var ostädad i flera veckor och blev bara smutsigare och äckligare för varje dag. Tillslut så blev det göteborgs-girlsen som fick ta tag i städningen, och diska hans disk som legat i vasken i flera veckor. Suck, jag saknar Somaliern. 

Jobbdagen började föresten rätt torrt, få salg och jag fick panik eftersom jag har en budget att hålla och en mållön som jag vill tjäna varje dag. Slutade dagen med att nå upp till både rätt lön och rätt antal salg, så det blev en bra dag tillslut. BRA. 
 

Ännu en helg som försvann.

Söndagkväll och jag offrar tv3s söndagsfilm för att skypa med värdfamiljen i Arizona. De borde komma när som helst, men de kan lika gärna dyka upp om en halvtimme, och det är lite drygt.

I alla fall så har den här helgen gått väldigt fort och jag kan egentligen inte komma ihåg vad jag faktiskt har gjort. En runda på stan igår och så film när syrran såg på VM, för sånt sysslar inte jag med. Idag har vi solat och chillat på en gräsmatta vid en motorväg, faktiskt mkt mysigare än vad det låter.
Och ja, någonting måste jag ju har gjort mellan dessa grejer, men jag kan liksom inte komma på exakt vad.

Som vanligt har jag söndagsångest, ni vet, när man vet att man har en hel jobbvecka framför sig, och fast man innerst inne vet att det kommer att gå bra, och att den kommer att gå precis lika fort som den förra, så mår man alltid lite dåligt över att helgen är över. Bara 3 och en halv veckar kvar att jobba nu innan det blir dags för semester. Nice!


spotify reklam.

Idag samlade jag och syster in lite vuxenpoäng, vi köpte LAX. Och gjorde en otroligt god middag med stekt lax och ugnsstekt potatis med squash och vitlökssås. Gudomligt gott. Speciellt när man är van vid spagetti och kikärtor. (inte för att det är också är gott, men man börjar kunna smaken utantill vid det här laget.)
Har även hunnit med lite research för kommande framtidsplaner, väldigt bra.
Idag har det varit mulet och smällhett ute hela dagen. Fotbolls VM för syster, och lämnad till att roa mig bäst jag kan.
Aooohhhhh...................................... :) ..................................
Föresten så har mitt minneskort till kameran dött, inte bra alls :(

Jag är trots allt ingenting annat än en blå blazer.

Lite fnissigt är det ju faktiskt att systern har hamnat på mitt jobb, av alla arbetsplatser som finns i hela Oslo liksom. Till saken hör också att medan jag är en simpel säljare så jobbar hon som kontorsmedarbetare, riktigt fancy med andra ord. Till exempel så har jag min arbetsplats ute i säljhallen bland alla andra säljare, inget eget skrivbord utan bara en plats som jag har paxat men som jag egentligen inte har någon äganderätt till. Systen där emot sitter i det inglasade kontoret med ett eget skrivbord. Inne på detta inglasade kontor finns en fruktkorg som räcker i flera dagar (!) och inte bara i 5 minuter.

Enligt mig kan allt som händer i ens liv kan kopplas och jämföras med vänner, och här är vad som kommer att hända mellan mig och syster: