**

Och ungefär nu inser 21½-åriga jag att musiken är skräp och lyssnar på något annat istället.

*

Simple plan har släppt nytt album, 16-åringen i mig rockar loss!

Hannah.

-
-
-
-

what's new with you?

Något som både faschinerar och skrämmer mig är hur isolerad man är i Chandler, Arizona. I Sverige är det i princip omöjligt att skydda sig ifrån information; alla radiokanaler har nyhetssändningar, på tvn snubblar man lätt över nyheter och inne på affären finns det löpsedlar. Här kan du bara lyssna på nyheter på nyhetskanalen, samma med tv. Det finns inga löpsedlar. Man måste alltså göra ett aktivt beslut för att få ta del av nyheter. Välja att slå på rätt radiokanal och tvkanal, välja att köpa en dagstidning, välja att gå in på internet. Det är klart att det är lättillgängligt men det är ännu lättare att bara skita i det, att låtsas som att världen tar slut bortom bergen som omringar East valley. Chandler ligger ca 3 timmar med bil bort från Mexicos gräns, ändå hade jag ingen aning om vad svininfluensan var förrän syrran upplyste mig om det. Det jag vill komma med är att när jag talar om för de arizonianer jag träffar att jag är från Sverige så hade jag lika gärna kunnat säga att jag kommer från månen.
-
-
-

Chandler, AZ.

Är framme och allt är frid och fröjd. Slutet av resan var inte rolig, tydligen så var det inte ett direktflyg mellan Newark och Phoenix, var tvungen att mellanlanda i Cleveland. Jippie. Sitta timmarna på planet var jag sjukt less. Och det hjälpte inte att jag hade en 88-årig snubbe bredvid mig som snackade om sina höftoperationer.
Men nu är jag här, klockan är kvart över nio på kvällen och Callie är jätteledsen över att jag inte vill att hon och Braedin sover inne hos mig. De har gjort det de två senaste nätterna och det har varit jättemysigt. Problemet är bara att med en 7-åring och en 5-åring i sängen så är det omöjligt att sova.
-
-
Idag har vi firat Father's day, och här är det en riktigt big deal, Clint har blivit firad som om det vore hans födelsedag och Brandis föräldrar har varit över på lunch. Och så har vi badat i poolen, förstås. :)

Arlanda by night

Måste säga att jag är imponerad av donkens free hotspot, jag sitter en våning nedanför och har ändå bra signalstyrka. Tack mcdonalds!
Tågresan hit gick väldigt bra, med undantag av några ögonblicks panik när jag inte hittade min resväska. Men det gick bra, slutet gott allting gott. Nu lyssnar jag på Vaken i p3 som spelar Celine Dion. My heart will go on.
-
Klockan är halv två nu och jag har gett upp försöket att somna på bänken jag befinner mig på. Det är inte så lätt när man har blivit tillsagt av sin ömma moder att hålla i sitt bagage som om ens liv berodde på det. Det är svårt att somna då. Men jag har vilat ögonen i nån timme och kör nu på en uppesittarnatt. Så kan jag sova på flyget sen.

Arizona, baby.

Imorgon sätter jag mig på tåget mot Arlanda, leker uteliggare en natt och sen flyger jag till Arizona.
Ironiskt nog gör jag det på årsdagen för mitt Au pair-äventyr. För exakt 3 år sen var jag 18 år, nya studentad och trodde att jag visste något om livet. 3 år, 5 jobb, 5 bostäder och 1 mental härdsmälta senare ska jag alltså iväg till samma stället igen. Skillnaden är att jag har insett att jag inte alls kan särskilt mycket om livet. Samtidigt har jag ganska mycket mer koll nu än då.

It's Audrey.

Min husgudinna Audrey Hepburn föddes i Belgien 1929.