A great day.

Wow. Har haft en riktigt bra dag idag, full fart från morgon till kväll. Hade klockan ställd på halv nio och på en timme och fyrtio minuter hann jag med att äta frukost, duscha, göra mig i ordning och gå ut med hundarna.
Sen åkte jag och lillsyster in till stan för lite shopping. Hade med mig en liten inköpslista och fick med det mesta.

* Ett par svarta jeans
* En mössa
* Allergitabletter
* Anapen spruta
* Nässpray
* Tabletter mot nästäppa
* 3 st presenter
* Hårsnoddar
* Strumpor
* En födelsedagsklänning
* UK adapter och grenkontakt (som mams betalade)


Det enda jag har kvar som jag måste köpa in jag åker är cortisontabletter (som mitt kotte till doktor glömde att skriva upp på mitt recept) och lite hygienartiklar sen har jag ALLT som står på min lista.

Förutom lite shopping hann jag även med att växla 2000 kr till pund (ser ut som monopol pengar by the way) och att uppdatera min slitna frisyr, så nu är jag nyklippt och fin :)

Och mitt i allt detta gick jag och systern och fikade, åt en väldigt god macka med brie och salami.
Framåt kvällen åkte jag hem till en kompis och ägnade mig åt årets godaste gärning. Vi var ett gäng som slog in leksaker som ska skickas till ett barnhem i Lettland, det var jätteroligt och man känner sig så snäll när man föreställer sig hur glada de små kidsen kommer att bli i jul när de öppnar sina presenter. 

Mitt i allt detta hann jag även med att telefontrakasera receptionisten hos min tandläkare. 
Har ju fått lite ont i visdomstanden igen. (Den här gången har jag tack och lov bara ont, och inte en demonsmärta som kräve exorsism för att bli av med) Men jag åker ju hemifrån om 12 dagar, och jag har egentligen inte tid att gå tid tandläkarn, ska ju jobba, åka till Umeå, fylla år, umgås med kompisar och med kusiner, så att hitta en tid där både jag och tandläkarn kunde var ganska svårt. Sen grillade jag stackarn i telefonen och frågade exakt vad som skulle göras om jag kom dit. Svaret blev: titta och ta kort på tanden och se vad som ska göras. 
Vad kostar det då?? krävde jag att få veta. Svar: 340 spänn. För att få veta att: tanden har inte kommit ut helt, den kan inte dras ut den måste opereras ut, det kan inte vi göra det måste en specialist göra, vi måste skicka remiss och hoppsan, det fanns ingen tid innan du åker, sorry.

Sånt kan jag klara mig utan, jag skiter i att gå till tandläkarn, får ta det som det kommer om demonen kommer tillbaka när jag är i London.

Nu orkar jag inte mer. Ska sova nu. 
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback