Trevligt och så.

Åtta dagar kvar till första månadslönen sen i mars. Sparkontot börjar gapa lite tomt nu så pengarna kommer väl till pass. Lite jobbigt när man ska ta ut pengar från svenska kontot och tänker att norska kronor är samma sak som svenska, för det är det ju inte. Och genast försvinner en massa pengar som man inte varit beredd på.

Har i alla fall börjat med att jobba över 1,5 timme varje dag, både för pengarnas skull och de extra timmarna, nu får jag in lite extra slantar och kan utan problem ta ledigt 2 veckor i slutet av juli/början av augusti.

Annars så rullar tiden på, trivs extremt bra på jobbet, säljer bra och känner mig allmänt ganska nöjd med saker och ting.

Föresten så kör glassbilen förbi vårt fönster varje måndag. Istället för Hemglass så är det Hjem-is som gäller. Och istället för "Nu lurar vi barn-melodin" så låter det som om det är jultomten som svischar förbi med en bjällra i högsta hugg. En dag, en dag ska vi göra precis som våra grannar på pizzerian, en dag ska vi springa ut när bjällran klämtar och köpa oss en påse med trollerimix. En dag ska vi dessutom gå ner till grannarna på pizzerian och köpa oss en pizza. En dag, en dag när vi har pengar till övers.


Kommentarer
Postat av: Johannes

Men nice att jobbet flyter på! kul:)

haha, ja hoppas ni får unna er en pizza och glass snart, så att det inte bara blir hemgjord musli och jobbets äpplen;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback