Jag gillar Oslo skarpt.

Är lite orolig över hur vi ska överleva vintern, det är pisskallt inne i mitt rum just nu, borde egentligen ha vantar på mig, för jag fryser!

Har varit en intressant helg här i kollektivet, började i fredags när jag skulle göra något så oskyldigt som att ta ut soporna, en snubbe kom och frågade om skräpet i källarn tillhörde oss i lägenheten, nej sa jag och en av mina roommates, och talade om att det bor fler än oss i lägenheten och att det kan vara deras. Snubben frågade hur många som bor i lägenheten och vi sa att vi är sammanlagt 8. Detta blev han väldigt upprörd över och försvann snabbt. Själv tycker inte jag att det är en big deal eftersom vi är uppdelade på 6 rum. I alla fall så kom snubben tillbaka med sin polare, och detta är vad som hände: De knackade på dörren, öppnade den och stormade in i lägenheten. De kom alltså helt oinbjudna och oinsläppta in i vår bostad, inte riktigt helt okej. I alla fall så skällde de ut Somaliern i källarn för att han är just Somaliern I KÄLLARN, tydligen får man inte bo där nere på grund av brandsäkerheten. Snubbarna försvann i alla fall men de sa åt oss att kontakta ägaren till lägenheten eftersom vi inte får bo som vi gör. Trevlig fredagskväll med andra ord och vi blev lite smått nervösa. Vi ringde ägaren som genast kom dit med sina bröder och de skällde genast ut snubbarna som trängt sig på i vårt hem, och lovade att allt var okej. Där emot är det inte okej för Somaliern i källarn, för han får inte bo kvar, han måste vara väck om några veckor.
-
En bra grej är att bröderna såg hur fördjävligt det ser ut i köket och genast började kasta ut allt skräp, sen sa de åt oss att städa och sätta upp ett städschema, och om detta inte följs så ska vi ringa dem. Så nu är de två tv-apparaterna som stod i köket, den enorma pc-skärmen, de 2 bananlådorna och allt annats skräp borta, och vi har ett FINT och RENT kök där man kan laga mat utan att må lite smått illa. I love it!
-
Föresten så börjar min 1-tangent att bli lite trött, så jag får inte blir för excited när jag skriver, utropstecknen är nämligen lite tröga. Får ge ifrån mig små försiktiga woooo istället. :P

Kommentarer
Postat av: Skog

Åtta pers och en somalier i källaren? What?

2010-05-09 @ 22:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback